Дивлюся -- на екрані перегони:
Хто перший на Олімп, а хто останній.
А далі, далі -- звичні заборони:
На правду, на мистецтво, на кохання.
А поміж ними, далі, -- переспіви
Пісень сумних про праведне майбутнє;
Солодкі сни, інформаційні зливи,
Експерти, злидні, депутати-трутні,
Якісь незрозумілі мізансцени
З дешевої сумної клоунади,
Де кожен перпекопує натхненно
Чужі городи і чужі принади,
Чужі тенета і чужі здобудки...
Птахи між іншим відлітають в вирій...
Давно повідцвітали незабудки...
Не руште спокій. І живіть у мирі...
01.09.15