Що любить миша? Правильно, сир!
Що любить лисиця? Гуску.
Що любить стрілець? Рушницю і тир.
А я люблю гарну музику.
Що любить ведмідь? Малину і мед.
Що любить баран? Овець отару.
Що любить турист? Іти уперед.
А я люблю власну гітару.
Що любить собака? Вити на Місяць.
Що любить вовк? Ягнята і свині.
Що любить філософ? Абстрактну дійсність.
А я люблю небо синє.
Що любить равлик? Легку атлетику.
Що любить пташка? Співати весь час.
Що любить гурман? Із м'яса котлетку.
А я люблю усіх вас! :)