Вже настав, прийшов наш час
Годі вже терпіти!
Брешуть підло - й дотепер,
А де наші діти?...
Всі загинули в борні:
За правду, за волю
І ніхто , люди, із них
Не прийде додому.
Не забудем ми Майдан,
Ілловайськ, Дебальцев,
Не забудем ми і Крим
Й не забудем – фальші!
Не вагайтесь ви, брати,беріть в руки вила
Допе.....сь вони так, -
Що ми аж завили.
Одягли на нас хомут
Й нами поганяють.
Україну – як цю липу,
Щодня обдирають.
І вони, кажу я вам, -
Там не схаменяться;
Поки ми цим халуям
Не відірвем яйця!.
12.09.2015р.