пиши, і не шкодуй чорнил на білому папері.
вдихай гірко-солодкий присмак сигарети.
закрий на всі замки, в квартиру, двері
і виливай все накипівше у памфлети.
пиши. не поспішай, залишилось ще трохи часу.
обдумай все, і в голові сформуй свою ідею.
нетлінне світло вільного від псевдо правди класу,
сформує всенародну політичну панацею.
пиши, вдихай весь біль і чорний яд обману,
пронизуй простір болісним відтінком слова.
вбивай набутий досвід в мозок наркоману,
щоб в голові цвіла весна, а не полова.
пиши, адже залишилося зовсім мало часу,
і в твої двері стануть гупати й кричати.
ти посміхнися, розтопи зими гримасу,
адже фінал потрібно сміхом увінчати.