«Вечір, зорі, світить місяць»Вечір, зорі, світить місяць
Десь у вишині
Їх малює живописець
Не один вже літній місяць
Бруд дороги ноги місять
Всі підряд ці дні
На побачення з зорею
Йду щовечір я
Із коханою своєю
Із зірок нам галереї
Місяць пише нам хореї
І чаклують ніжні феї
Зіронько моя
Я іду - душа співає -
Серце в ритмі ямб
Голова не помічає
Ні горбів, ні ям)
І виводить ніжні оди
Зеленим гаям
Про любов і про свободу
Пісня солов’я
Я іду назустріч небу -
стріну я зорю
Лиш в тобі маю потребу
І нікого більш нетреба
Тільки ти і йду до тебе
Лиш тебе люблю