Народившись в маленькому місті,
На зеленому березі Псла.
Там, де квіти буяють барвисті,
Із любові батьків я зросла.
Тут провулками часто блукаю,
Хоч ця стежка давно не нова…
По краплинах натхнення збираю,
Щоб у вірші сплітати слова.
Я вбираю закоханим серцем
Неповторну та рідну красу.
Це наснаги живильне озерце
Крізь незгоди життя пронесу.
Щоб створилося гідне намисто
Теплих слів і пошани рядки.
Я тебе, моє славетне місто,
Возвеличу на довгі роки
Щоб ошатна альтанка й фонтани
Споглядали радість іскристу.
Щоб пишалися славні сумчани
Перлинами рідного міста.