Спокусниця, оракул, верховна жриця.
Занадто благородні ці слова.
Ти стерво, з одним діагнозом - п'яниця.
Про котру сотні літ іде молва.
В'яжеш з пацанів мотузки,
Не віддавшись нікому на завжди.
Я б розірвав тебе на шматки!
До того ж ти така собі газда.
Але скільки ж в тобі тої спокуси?
Що змушує істи тебе так жадано.
На тобі вже незліченно укусів
Від Сьоми, Петра, Івана...
Я вже не можу. Хай йому трясця
Ти все одно у центрі усіх дискусій
Чи не забагато Вам паночка місця!?
Серед чоловічих скупих депресій
Будь ласка, знайди уже того,
Що заплітатиме тобі косу,
Дорбого, щирого і дурного.
Бо в 35 можеш зостатись боса.
7.11.2015
#sb_poetry
vk.com/sb_poetry