Приспів:
Йде дівчина-Весна,
Але кругом війна -
Їй не зрозуміти,
Що не час іще ходити
По землі.
Гроші на мілі,
Ноги не тримають,
Але усі люди знають,
Що іде уже весна!
Розквітнуть квіти й сонце повернеться знов,
І заструмує жваво в моїх венах кров.
Не буде більше печалі,
Тільки б нерви із сталі,
Пережити ці останні зимові дні,
Не опинитися на дні
А жити спокійно
І радіти дівчині-весні постійно
Приспів...
Розстане лід і щастя повернеться в дім,
І зникне з димоходів дим.
Не буде більше печалі,
Тільки б нерви із сталі,
Пережити ці останні зимові дні,
Не опинитися на дні
А жити спокійно
І радіти дівчині-весні постійно
Приспів...
лютий 2014