Чорний ворон - знак біди
Побачиш вперше і востаннє
Настигне всіх - біжи, не біжи
Не доживете до світання
Вони Європи нічні кошмари
В бою завжди непереможні
І чисте небо закриють хмари
У вірі безбожні, очі порожні
Меч просить жагу погасити
Він жертву приносить лютому звіру
Щоб силу свою знов воскресити
В нездійсненну перемогу повернути віру
Та у валькірії свій план
Полює на тебе не перший рік
Землю оповиє злий туман
У спину меч - зірвався крик
Душа в Вальхаллу полетіла
І Одін особисто привітав
В останній раз дракар напнув вітрила
Одним з небесного воїнства ти став