Невже комусь так легко закохатись,
А завтра взяти й просто розійтись,
Невже комусь так просто зрадити коханим,
Хоча два серця ще в ритмі не бились.
Закохується хтось у зовнішню красу,
А хто закохується в гроші або славу,
Комусь потрібна чи робота чи зв’язки,
Хоча кохання іноді приносить біль,
Оце я добре знаю!
Мені вподобати собі людину є непросто,
А ще непросто закохатися у неї,
А як кохати?Просто для понтів?
Хоча я навіть цього не хотів!
Довірити своє життя комусь я зможу!
Але щоб і мені довірив хтось своє!
Життя прожити душа в душу важко,
Я їй кую життя,а вона мені кує.
Жити одним життям на повні груди,
Ділити разом і біду і радість,
Це важко,але це потрібно подолати,
Тоді будемо ми життя щасливе мати!