Феєрія свята магічної ночі
Знову творить свої чудеса.
Поглянь зіркам прямісінько в очі
Й душею лети в небеса.
В шаленому танці до упаду кружляй,
Так, ніби, це твій останній раз.
Безмежно та палко всім серцем кохай,
Нерахуючи гроші та час.
Феєрія свята магічної ночі
Зітре всі межі й кордони.
Впевнено дивись майбутньому в очі,
Забувши про табу і заборони...
Валентин Ганжук