***
Цінуйте кожен день свого життя,
Кожну хвилину!
Не витрачайте ви його дарма -
Він швидко лине! (2015)
***
Образу краще відпустити, -
Стане значно легше жити! (30.11.2015)
***
Біль у душі, немов пожежа.
Виник, а загасити - важко! (4.01.2016)
***
Людська підлість - не безнаказана!
Хтось, та й поплатиться тією ж монетою. (7.01.2016)
***
Унікальна зброя поета - слово,
котрим він здатний пронизити серце
читача, наче воїн списом свого суперника. (5.01.2016)
***
Будь-які труднощі нас загартовують
і дають можливість
переосмислити ситуацію. (30.11.2015)
***
У кожного з нас є природня маска,
за якою ми приховуємо труднощі - усмішка. (22.02.2016)
***
Мова - величезне багатство зі слів-перлинок,
які по окремості здебільшого нічого не варті.
Лише поет чи письменник, зібравши ці перлинки докупи,
дарують читачу прекрасне намисто - власний твір! (07.05.2016)
***
Несправедливість зустрічаємо майже щодня.
Та помічаємо ми цю потвору лише тоді, коли вона займає нас.
(31.07.2016)
***
Вся сила в усмішці! (01.04.2017)
Далі буде...
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
м. Хмельницький.