Невтомним , творчим трудівницям народного ансамблю «Любисток» села Радогоща Лугинського району Житомирської області присвячуэться!
Вони як всі, у праці днина
Сім’ю в турботах догляда
Та якщо вільна є година
У співі, томлять голоса
«Любистку» пісня краєм лине
Серця Любов’ю напува
Для нас це радості хвилина
Душі освячення пора…
Раненько сонечко лиш сходить
Село у праці потопа
По всіх дворах риплять дверима
Спішать корівок догляда
А хто у поле, всі в роботі
Селянська звична суєта
А потім, після дня турботи
Свої, ще й томлять голоса
Везуть в район, чи куди інше
Тепло сердець, своїх віддать
І знов «Любистку» пісня лине
Любов’ю душі напувать
І вже коли до дна, до донця
Себе віддали, ледь стоять
Летять в село, щоб до схід Сонця
Сім’ю трудами доглядать
Раненько сонечко лиш сходить
Село знов в праці потопа
Від Бога день, для Вас хай родить
Здоров’я й милість на літа!..