З Різдв'яними Святами всіх вітаю! Гумор.
З Різдв'яними святами всіх вітаю!
Здоров'я й радості безмежної бажаю!
А Дід Мороз, щоб вам нині привіз
Долярів й євро повний - повний віз.
В холодильнику хай буде гастроном,
У спальні вашій квіти й сексодром.
Їжте пампушки солодкі і рум'яні,
Щоб були веселі і не дуже п'яні.
Лише в шампанському купайтесь,
Ковдрою з долярів - накривайтесь.
Щоб все життя була така зарплата,
Як в Верховній Раді ....в депутата.
Щоб Ви мали на Гаваях хатку
І як президент жили в достатку.
Та, щоб була дача в Межигір'ї
З новим гвинтокрилом на подвір'ї.
Басейн, щоб був і озеро, й джакузі,
І в гості приїжджали часто друзі...
А брильянти ви везіть із ШТАТІВ,
Але не менше,.... як сорок каратів.
Відпочитайте в Турції, в Афінах
Їздіть верхом на сірих дельфінах.
І, щоб шоколадний бізнес мали,
Та вже ніколи його не продали.
Щоб шоколад вам тік по бороді,
Купайтесь в шоколаді - не в воді!
Конфети їжте, ... пийте коньячок.
Танцюйте польку, вальс і гопачок.
Щоб долярів мали так багато,
І не знали.... куди ж їх сховати?
Всі колядуйте гарно і співайте,
А долярами, і євро - посівайте.
Так, як грошима судді посівають
І євро у мішки великі запихають...
Як будете шоколадний бізнес мати,
То буде можливість євром посівати.
А в Швейцарії рахунки відкривайте
І за ці проценти Ви відпочивайте...
Будьте щасливими і посміхайтеся,
Любіть, цілуйтеся й кохайтеся!
Нехай гучно коляда Ваша лунає,
А кожний українець кутю - має.
І мирне небо, щоб було над головою!
Війна й біда - Вас обходила стороною!!
Солодким, щоб було ваше життя
Як пампухи з повидлом і кутя!
Та, щоб сиріт не було в Україні
І кожна дитина жила у родині!
Свято Різдвяне лише раз у році,
Нехай вам везе на кожнім кроці!
І сонечко нехай вам посміхається,
Щасливих свят!Христос Рождається!
Славімо його Рождество!
Автор: Алла Баранкевич