Зірка зійшла над Вифлеємом, де засяяла
люд православний своїм сяйвом зваблювала,
над новиною гарною, високо здійнялася вона
про народження сина Господнього оповістила.
***
На Різдво, коли вчинки минулих років
вбираються разом за добрий та щедрий стіл,
подаруємо радість, близьким та ріднім своїм
за нею присутність, з безліччю теплих слів.
***
На Різдво, заспіваємо голосно, дзвінко
нехай відлуння колядок, підніметься стрімко
не будемо здержувати в собі, святковий подих
а навпаки передамо всі почуття довкола.
***
Подивися як гарно сяє на небі зірка,
невже показує шлях кожному вірний
бо Христос народився для всіх сьогодні
не лише в думках, а й в серці кожного.
***
Будемо силу нести, із думкою вічно
як і чому і для чого ми створені звісно,
а дух Святого Різдва нехай дарує лиш свято,
кожній людині, сім`ї, в кожну хату…