Твоя пристрасть до мене солодка,
Хоч з гірчинкою мого жалю.
Наче вкрав ти мене у негоди,
А за це я себе віддаю.
Твоє щастя мені стало впору
Як колись зашироке пальто, -
У холодну вдягаю я пору,
Поглинаю блаженно тепло.
Я твоя вже до кінчиків пальців,
До останнього руху думок.
Ми з тобою неначе у танці,
Танці, шо потребує лиш двох...