Цілуй мене, кохай мене,
Моя, Земна лебідко…
Я, став в душі, твоїм рабом,
Літа, минають швидко…
Цілуй мене, кохай мене,
Моя, небесна Квітко,
Дурмянь своїми ти очима,
Мене, моя Лебідко.
Кохай мене, чаруй теплом,
Моя небесна квітко.
Я став в душі, твоїм рабом,
Літа минають швидко.
Стрімка вода, з джерела б’є,
Клекоче, аж так дзвінко,
Дурмянь своїми ти очима,
Моя, чарівна Квітко..
Вражай мене ходою,
Спали очами ніжними,
Тебе одну кохаю,
І серце, лине з піснями.
В душі своїй, тепло відчуй,
Як поцілую пилко.
Живу тобою, вічно твій,
Земна моя лебідко.
Кохай мене, чаруй мене,
Моя небесна, Зірко.
Кохай мене, чаруй мене,
Моя, небесна Зірко.
ID:
635761
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 14.01.2016 15:25:25
© дата внесення змiн: 07.06.2016 13:23:04
автор: Псевдоним Володимир Рай (П.І.Б Володимир Папуча)
Вкажіть причину вашої скарги
|