Мені напевно треба кудись сховатись
по далі від болі і страждань
не хочу більш ні перед ким падати нись
але хто ж почує хоча б одне з моїх бажань
я знаю силу своєї віри в тебе
вона була у мене з перших днів
і хоч не вартувала нічого вона для тебе
але так ти став героєм з моїх снів...
потім ж була надія в краще
вона мене сильніше ще злама
і після неї отримала я меньше
бо голими руками непробивнеє скло лама
а на кінці зявилася любов
така вся добра мила і тендітна
не знала ж я що проти мене змов
й залишилась я одинока і вагітна
за рік перемінилось все моє життя
віра,надія і любов була
і почуттів моїх не опише ні одна стаття
бо тільки я оце за рік пережила