іноді так хочеться знайти когось
у голові твоїй давно він вже існує
але неначе проклянув вже хтось
людини такої серед знайомих не існує
шукаєш ідеал ти свій повсюду
знайомства у кафе і в інтернеті
але тільки десь я знову буду
ніякий поворот не відбувається в сюжеті
та неочікувано на секунду хтось з'явивсь
він підписавсь на мій акаунт і зник
із перших днів на мене він моливсь
і до мого диспуту він ще не звик
чому вибрав мене? і досі я не знаю
раніше відштовхнула б я його
тепер же сподіваюся що покохаю
бо точно не просто так вліз до життя мого!