Ти вже знаєш, в твоїй безодні хаос,
і ти вже знаєш -- час змінювати релігію
Вижену стару богиню краси із волоссям кольору жита.
Сивина пробивається крізь її ретельно виписані повіки
І я знаю, що пізно змінювати прообрази,
так легко зламати систему цінностей
Адже перестановка в куті образі́в
не детектує в душі жодних відмінностей
Адже я знаю, зламаю твої догмати,
які вжилися навіть в основу твого обличчя.
Адже як можна любити тебе,
перестати вживати любов цього тисячоріччя?
Крізь вії вітер віє, витає запашна недомовка.
В повітрі. Інтуїтивно протоптується.
Реінкарнація справа рук самородків.