Слова без змісту - не слова
Й без думки слів навіть нема
Бо думка з серця починає
І нас,чим більше поглинає....
Ми на краю....хтось каже стоп
Не дасть зробити лишній крок
До низу падати далеко
Й наверх нам вилізти нелегко
Про що б не думав у житті
І щоб не бачив на путті
В моїх ще силах подолати
Свій страх,як падаю-вставати
Бувають і думки бліді
Вони не виручать в біді
Та світлий розум помагає
Ту думку швидко виганяє
На зло-відплачуйте добром
В підлогу ти не бий чолом
Коли зненацька нас застане
Поганий час....не всіх поранить....