Не залишай мене на самоті
Коли в душі метелиця вишневим цвітом спалахне,
Мені так тяжко буде мовити "не йди"
Мені так часто зараз сняться кольорові сни,
що мала б я одцвітнуть у істериці,
І до дірок зализувати нерви
десь у стабілізуючій Америці.
Як би хотіла я цю ніч віддати спокою,
У нього теплі руки, як і в тебе
І тихою розмовою загорнутись,
І наяву кружляти в сьомім небі.
А сни, прикриті попелом, нехай тікають,
в наступний день під сонце вигріватись.
У снах солено затопило луки
Від давньої болючої розлуки.