Пилипко, маленький хлопчик, не пішов до школи,
Бо йому зле стало вранці, дуже, як ніколи.
Матінка розхвилювалась, - це ж вам не театр,
Й за хвилину телефоном мовив педіатр:
"Приведіть мерщій малого мені для прийому,
Що робить, як лікувати, я скажу потому".
Мама кинулась до сина і давай вдягати.
Раптом Пилипко маленький став їй сперечати:
-Мамо, ти сходи без мене, я побуду вдома,
Лікарю сама поясниш, бо у мене втома.
- Лікар бачить хворих має, в них така робота!
- Хоче він мене побачить? - Візьми моє фото.