Весна надворі скоро вже настане
І під ногами білий сніг тремтіти перестане
Повернуться пташки до свого краю
На небосхилі сонце яскравіше запалає
І квіти землю будуть прикрашати
Немов дівчину молоду до свята прибирати
Струмочок кришталево обізветься
І радістю наповнить кожне серце
Дитячі голоси заповнять все довкола
Бо малюкам набридла вже зима сувора
Вони ж бо весну з радістю стрічають
До неї рученята щиро простягають
Веснянками до двору закликають
Та посмішками щирими вітають!