дивні сни розпускаються навесні
дивна страта збриває зиму́ гільйотиною
дивна відстань з*являється із нами із кожною хвилиною,
що щоразу вправляється в самоту
винаходячи знову дивне піратство
ви́на знову п*ючи із водою не бавлячи,
розбавляючи сни навесні і тривогами бавлячи,
вистигає поволі розрив серед ядер землі
вистилаєш обивку дверей новим кольором
бо за ними нові сузір*я на тебе все дивляться
дивним поглядом. Речі знов у собі замкнулися
Надломились у танці, надломились у танці.