Рани поранили погляди сонні,
Бачиш,як мертвих бояться Іуди.
Значить зарано втрачати свідомість,
Зарано мій друже міняти маршрути.
Ми рани,та вмієм не тільки боліти,
Нехай ми не лезо,та все ж таки зброя.
Ми рана,з якої не виростуть квіти,
Не блиснуть медалі на грудях героя.
Ми рани,лиш виглядом змушуєм впасти,
Їм тільки залишилось плюнути в спину.
Рани-це зброя в руках божевільних,
Портрети,які не повісиш на стіну.