Пиши листи, пиши мені про все,
Пиши прості ці фрази і слова.
І відпусти, хай вітер принесе,
Через кордони, до мого двора.
Хай впаде лист легенько на долоню,
Торкнеться рук, як ти торкався їх.
А я сльозинку тихо зроню,
Й до буднів знов повернуся своїх.