Рівноправ'я, солідарність,
Цього ви прагнули завжди.
Хотіти ви відчути радість,
Дістали хатні клопоти.
Хотілось завжди спілкування,
Розширити свій кругозір.
Усім старим переконанням,
Гордо іти наперекір.
Не бути тінню чоловіка,
Марніть, як свічка у кутку.
Бути як сильна половинка,
Не поступатись ні в чому.
Ви згуртувалися на мітинг,
І заявили про права !
Владу заставили здійснити,
Усе не тільки на словах.
В цей день жінок всіх привітати
Спішать усі чоловіки.
Любов, увагу дарувати
І свою вірність на віки.