Я був під обстрілами Градів
Я пережив ось цю війну,
Із так званим нашим "братом"
Я бачив смерть і не одну.
Я був поранений у ногу
І з осколком у руці
І пам'ятав ось ту дорогу,
Що була в серці, як рубці.
Залишились спогади хороші
Про тих людей, що були там
Ми воюєм не за гроші
А за те щоб добре жилось вам