Відчуваю нудотне відчуття розчарування.
Мені боляче без фізичних причин.
Весь цей час я намагалася прислухатися лише до цієї штуковини
під ребрами і не слухати те, що говорить моя підсвідомість,
інтуїція, мозок, чи що там ще?!..
Надію розбито вщент!
Зрозуміла тільки те, що зайва відвертість приносить лише
неприємності.
Зараз перебуваю в якомусь суцільному тумані. Тіло - в одному
місці, душа - в іншому, мабуть, десь біля тебе.
Ти проник мені під шкіру. Мене вивертає навиворіт від нестачі
твоїх дотиків і твого погляду. Серце збивається з ритму і я хочу
кричати на весь світ, як я сумую за тобою!