Ти прийшов в моє життя з ароматом кави Смакувала я тебе спраглими вустами В душу стомлену мою шоколадом в'ївся... Цей сценарій і сюжет якось вже приївся kosheleva.
ID: 663988 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 05.05.2016 09:03:55 © дата внесення змiн: 05.05.2016 14:03:33 автор: kosheleva.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie