Пройдеш повз, не помітивши,
Не розвернешся, не повернешся.
А я у снах тебе буду леліяти,
Навіть не знаючи твого імені.
Не звертаєш увагу на перехожих,
Їх тут тисячі, мільйони.
Щодня проходять, такі заклопотані,
А я в пам'яті збережу твій образ.
Плануєш день, будуєш графіки,
Постійно схеми, нові лінії.
А я волосся твоє пам'ятатиму,
Медове, п'янке, на вітрі розвіяне.
Зранку каву, цигарку в рота,
Парфум дорогий і краватку.
А я споглядатиму на тебе здалеку,
Буду ловити твої аромати.
А я буду стояти на тому місці,
Де ти проходиш щодень.
Вертати туди, разів двісті,
В надії, що все ж помітиш мене.
2.05.2016