Мова, це - кров Сердечної системи (Душі) Нашої Неньки-України! * * *
Мова,це - кров Сердечної системи (Душі) Нашої Неньки-України!
Хай животворить наша Мова на благо Народу України!
ViFoBor/
***
Героями не народжуються - Героями становляться!
ViFoBor/
***
Не купиш милий мій за гроші
ні Вірності,ні Щастя,ні Любові!
ViFoBor/
***
Слався Роду мій Великий, вольний і завзятий!
Україна-Русь квітуча в добробуті вправна!
ViFoBor/