Я вже нічого від тебе не чекаю
І не горить вогонь в моїх очах
Випити би зараз тільки чаю
Й забути все, що зв'язувало нас
Вже не шукаю я тебе в чужих обличчях
Не бачу навіть уві сні
Але я досі ще ловлю отой промінчик
Та лиш на згадку... про солодкі миті ці
Я не шукала в цьому місті спокій
У людних вулицях лиш марила знайти тебе
Щоб знов побачити той дивний погляд
Знайти в твоїх очах себе
Та все мине... Тебе я відпускаю
Бо кожний фініш - це, по суті, старт
Прошепочу лише "я пам'ятаю"
І закарбую навіки в своїх віршах!
kosheleva.