Стій біля мене, живи зі мною,
Вслухайся як я дихаю.
Відчуй як б'ється моє серце,
Яке воно розбите.
Люби мене, як ніхто до того,
Так міцно і щиро не полюбив.
Захисти мене від людського болю,
Захисти і вбережи.
Зацілуй мене, неначе до смерті,
До самої старості цілуй.
І коли ми в постілі спимо холодній,
Заспокой і теплом обгорни.
Кажи щодня, що я твоя,
І дай відчути що ти мій.
Для нас земля одна на двох,
Ти тільки поряд зі мною стій.
#Suprun
13.05.2016