кожного дня відчувати власну провину
переживати за події. помилки. бути найгіршим учасником
забудь. що, якщо виною цьому - та єдина?
яка ніколи не знала, що за вчинками - наслідки.
для тебе достатньо легко було все їй віддати
ти розвивав в ній бажання дикого контролювання
настільки чекав зустрічі з нею, живучи від дати до дати
бо поряд з нею, ти, здається забував про страждання.
варто почати робити висновки. не питати у когось поради.
вона - лише твоя уява. намагайся не тримати в голові цю ідею.
ти був готовий терпіти усе. брехню. біль. ці всі зради.
ти думав, це дасть результат, але вона так і не стала твоєю.
твоя самовідданість сотні разів змушувала страждати. синхронно.
зрозумій. для неї жорстокість та безсердечність - улюблені синоніми
якщо в тобі ще живе та існує таке поняття кохати, то
пам'ятай. для неї "ти" і "вона" завжди лише будуть антоніми.