''Покинутий будинок''
Автор Мирон-Мар'ян - 13 Липня 2016 року
Коли я заходжу у страшний покинутий будинок,
Я завжди дивуюся чому він не закритий на замок.
Перший раз, коли я цей будинок відвідав,
У мене від страху просто дар мови пропав.
Десь було чути скрипіння підлоги і дверей,
І в темряві я відчував ховалося багато очей.
Тільки но я ледве спробував сам заговорити,
Хтось насмілився мене ж одразу перебити.
Це був дуже страшний покинутий будинок,
Якого ніколи й ніхто не закривав на замок.
Нікому насправді не ясно, що там діється,
Але все ж таки, колись таємниця розвіється.
Вони сказали: краще йди, тобі тут не місце
І не показуй нам всім більше своє лице.
Тремтіння по моїй шкірі дивно пройшло,
Досі не можу я зрозуміти, що це було.
Мовчки і від гріха подалі я з нього вийшов,
Але я ніколи не пожалів, що туди прийшов.
Тоді все у ньому в одну мить раптом ожило,
Наче за якимись теплими спогадами тужило.