Так багато людей, індивідів кількість не злічиш І немає у всесвіті двох абсолютно однакових точок, та все ж.. Серед знайомих і незнайомих облич Можна знайти того хто підходить як сусідній пазла шматочок.
ID: 681707 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 04.08.2016 00:26:36 © дата внесення змiн: 04.08.2016 00:40:37 автор: Петрик)
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie