Чому так боляче душі?..
Чому не можу я літати?..
Де мої щасливі дні?..
Коли буду я знову радісно сміятись??..
Я перечитую всі вірші...
Всю прозу складену давно...
Все більше й більше розумію,
Що в світі важко одному́...
Я кожен день розмінюю на сльози,
І на печаль... вона моя!...
Все більше й більше розумію -
У цьому світі я одна...
Думки про самогубство - запросто...
Все більше й більше кожен день...
Чому так важко відпускати?...
Чуму так важко вберегти?...