Яка страшна ця лінь, сковує руки, немов у кайдани, затьмарює розум, приковує до ліжка чи дивану, вмикає ноутбук або телевізор, і все кінець, твоїм очам, твоєму тілу... Тобі вже не бачити цього світу, так важко піднятися і поїхати у сусіднє місто на екскурсію, важко поприбирати, важко почати жити...
А все могло б бути по-іншому, море вражень, море фотографій, засмагла шкіра від поцілунків сонця, нові обличчя, нові ідеї... Але це лінь, тобі важко втекти від неї...