Так мало.....де ти моє сонце
Яке я хочу бачити щодня
Щоб заглядало у моє віконце
Щоб цілувала ніжно вже зрання
Так мало...залишися назавжди
Іди тут,поруч,більше не втікай
Підемо мила ми разом туди
В те місце де всі називають "раєм"
Так мало...тих твоїх обіймів
В яких я танув,наче сніг у спеку
Тільки з тобою ,почуваюсь вільним
Ти назавжди у серденьку глибоко
Так мало,,,,поцілунків ,теплих,ніжних
Якими полонила ти мене
Ти у думках моїх тих світлих,вічних
Ти поруч завжди,ось що головне
Так мало,,,дуже мало,,,просто млію
Ти полонила моє серце й душу
Я лиш про тебе ,,,кожну нічку мрію
Тебе ніколи я вже не залишу
Кохатиму ,я кожен день і рік
Бо ти спасіння,ти є моя плоть
Відкину все ,,,відставлю в бік
Я весь відкрився---прошу я ,заходь...