розплющи очі голубко лети
попереду позаду збоку і в бік
край світу то край уяви
а на краю як правило все продовжується
далі
ти лети голубко крила в боки і голову прямо
високо ні не зазнавайся
летіти вміє не кожен
і ти цим не вихваляйся
тільки не заплющуй очі
бо очі заплющують від задоволення
а люди нині лиш пильнують тих кому добре
і собі в серце вганяють гостру стрілу смутку
голубко
життя то ліс де кожен собі господар
де в кожного своя хата і своя здобич
для когось дощ спасіння для інших кара небесна
а в тобі тече кров кольору неба
розплющи очі голубко лети