Привіт,
Пишу в майбутнє я листа.
Давно не бачились,
Я вже забула всі слова
Чомусь сумую..
Це все для когось маячня
Проте словами - душу я малюю.
Я не пишу, коли щаслива,
Коли спокійно на душі,
Я лиш рядками проливаю
Із ран всю кров на полотні.
Я ще маленька, й несміливо
Іду у жорстоке се буття
І так наївно й незрадливо
Я вірю в мирнії літа.
Іду сама, на пустирі,
Що проявляє вірних, щирих
Я за останній рік життя
Не бачила в душі красивих.
Ми загубилися у світі,
Як тільки зникла мережа.
Ти пам'ятаєш запах квітів?
Лишилася в тобі душа?
Ми всі продажні та зрадливі,
І перед нами є біда
А я маленька ще людина,
І бачу все лиш здалека.
Я геть проста,
Нічим не особлива,
Передаю в майбутнє лиш листа
Його не кожен з нас відкриє
А істина для всіх одна..