Здається, що життя несправедливе.
Здається все іде наперекір.
У краще вже давно немає віри.
Для боротьби немає більше сил.
Світ постає сумним і сірим.
Не видно там ні сонця , ні добра.
Життя твоє є чорним , потім білим.
І різнобарвних кольорів нема.
Не вірить серце у кохання , щирість.
В душі панує тільки пустота...
Для них вже не існує слова: "вірність"...
Сенс втратили довіра й доброта.
Не сяють радістю блакитні очі,
Не усміхаються тонкі уста.
Солоні сльози капають щоночі.
Життя звичайно штука непроста.