Море покупців у лавці:
Риються, шукають,
Краму цілі оберемки
З прилавків хапають…
Дежавю… Я сплю, панове,
Чи совок вернувся?
Чи раптово безгрошів’я
Люд простий позбувся?
Чи у влади олігархів
Появилась совість,
Вожді красти перестали,
Чи це – випадковість?
Та розгадка на поверхні:
Це – “гуманітарка”!
Бувші речі закордонні
Беруть господарки…
Одягаються в лахміття
Робочі родини,
Бо пани за працю платять
Самі копійчини!
Одним – мотлох із Європи,
Тарифи, податки.
Іншим – брендові манто,
Годинники, статки.
Всю державу лиходії
Загнали у злидні,
На кістках людських жирують
Буржуї огидні!
Все в руках бандитських: влада,
Суд, прокуратура,
Закріпачила країну
Трутнів диктатура!
Звідки у панів мільярди:
Потом заробили,
Чи Вітчизну обікрали,
Мільйони згнобили?
В нас найменші на планеті
Пенсії, зарплати.
Зате крези-мільярдери
Гарант й депутати…
Два Майдани відбулося,
Та змін не настало,
Лиш тасується колода
І усе їм мало!
П’ють, сволоти кров з громади,
Впиваються горем!
Ну а люди? Лиш зітхають:
Доле наша, доле…
Українці, може досить
У рабах ходити,
Феодалів годувати
Й на смітнику жити?
Невже німці і поляки
За нас розумніші?
Чи вони більш роботящі,
Чесніші, дружніші?
Чом злодіїв-держимордів
Між ними немає?
Бо хапуг й щурів спільнота
Їхня не тримає!
Головному в європейців
Треба нам навчитись:
За права свої й нащадків
Відчайдушно битись!
Поголовно гнилу владу
Маємо змінити!
Щоб з кайданів олігархів
Країну звільнити!!!
Слава Україні! Кіндрат & Корінь. 29.09.2016р.