перше, що ти відчуваєш зранку - холодні руки. його лагідні і холодні руки, які так міцно притискають тебе до себе. ти відчуваєш його конкретність і таки палкий жар і бажання, але рівне дихання дає зрозуміти, що він спить. тихо сопить і ... по твоєму тілу пробігають мурашки і ти ніжно торкаєшся своїми вустами до його. цілуєш ніжно і владно, з кожним рухом його дихання збивається і от нарешті! він кладе свої рук тобі на талію, повертає на спину, нависаючи зверху і жадібно цілує твої наглі вуста. як же солодко....
але це далеко не кінець. його конкретність все сильніше притискається до себе і ти відчуваєш кожну пульсуючу венку. тобі так млосно там, так хочеться швидше відчути це. відчути і програшно застогнати йому у вуста, щоб він знав - ти його. він чемпіон і ти його трофей. але спершу....
його губи ніжно покусують твою шию. час від часу він не стримується і покусує найчутливіші точки твого тіла, викликаючи томні видихи. тобі гаряче. ти просто палаєш і обпікаєшся об його нестримно палючі руки. як же приємно...
цей щемливий момент ти любиш найбільше. оту грань коли ти усвідомлюєш - от-от він буде в тобі і тебе чекатиме райська насолода. сантиметр за сантиметром він занурюватиметься з тобою в цей дикий природний кайф. тобі просто зносить дах від очікування. ти піддаєшся і стогнеш, підтверджуючи свою безпорадність і бажання.
а йому від цього тільки більш гаряче.
а він починає дарувати тобі насолоду в ритмі морських хвиль.
ритм збивається....
дихання прискорюється і це просто кайф. солодкий щемливий біль пронизує твоє тіло, але це ніщо. ніщо в порівнянні з тим, що ти відчуваєш там. тобі так... ах....
ти хочеш.... аааах....
ти просто.... екстаз.востаннє втомлено стогнеш і закушуєш губу. розплющуєш очі і перше, що ти чуєш - це звук будильника. 6:20. час на роботу.