Моя рідна Україна!
Ти для нас усіх єдина!
Колискою була мені.
І часто снилися у сні
жита гарячі,небо голубе.
Вкраїно-Нене,я люблю тебе!
Поля червоних маків,
і в них волошки сині!
Де ще знайдеш таку красу?
Ну звісно ж,в Україні!!!
Калини кетяги,горобина рясна.
Все це Вкраїна-Ненька,
Це вона!
Нехай же цю красу,
не рвуть криваві рани!
Й не посягають на Тебе тирани!
Бо ти-Одна!
Завжди була і є.
Країно-Мати,сонечко моє.
Ключі птахів вертаючих додому,Летять до тебе,бо ж не дадуть нікому,
своїх домівок творених роками,
звалити,знищити,й до тебе,
як до Мами,все тягнуться,
мов рученятами,крильми.
Бо ж біля тебе почуваються дітьми.
І впевнені,що захистиш їх нині.
На всі віки ж бо.
Слава Україні
22.02.2013