В країні нині вихідний –
Свята неділі днина
Для всіх людей, лише крім тих –
Де йде ще стрілянина.
Для них завжди робота є,
Поважної причини,
Щоб боронить моє, й твоє,
Й всієї Батьківщини.
Без вихідних до перемог,
Над тими хто уперто,
Героїв у залог
Тримає в дикім гетто.
Нема романтики в війни,
В її круговороті,
Всі подвиги синів
У поті чи скорботі.
Захисники, були б ми вас
Завжди усіх достойні,
Бо ті, хто в небесах,
Нам рани невигойні.
А тим, що лінію вогню,
Грудьми тримають з Богом,
Подію б осяйну,
Що зветься – перемога!