-Аж тепер настав нарешті
Спокій в нашій хаті,-
Розказує на роботі
Петро Волохатий.
-Раньше жінка скандалила
Часто по пустому
Й такі були крики в хаті,
Як у тім дурдомі!
Та якось Вован Шатун,
Сусід сто кільовий,
Залетів у нашу хату
Й нас потовк до крові.
Ще поклявсі язики
Нам повідрізати,
Якщо будемо сварками
Не давати спати.
Тепер роблю всьо, що хочу.
Жінка щось лиш пискне –
Кажу, що прийде Шатун
І «начистить» писки.
Такой добре по сусідству
Варіята мати,
Щоби було ким постійно
Когось присмиряти!
20.11.2016.