більшість завжди мовчить,
меншість – готова до бою.
де найпростіше – згубити мить,
там найскладніше – лишитись собою.
календарі річниць,
знову червона дата.
потяг нічних залізниць
кличе за них помирати.
рік за роками мине,
спогади всіх лишають.
все найпростіше – складне,
всіх непростих – забувають.
«вчора» тепер – колись,
завтра – ще досі завтра.
коли віра ще є – молись,
коли ні – то розпалюй ватру.
більшість буде мовчати,
меншість – помре за них.
життю властиво минати,
життя стане на всіх.
журавель